top of page

Hierboven ziet u het sponsordoek dat op dit moment aan de gevel zou moeten hangen. Het doek aan de geven bestaat uit twee delen: het kleine doek is voor de sponsors die later hebben aangehaakt.

Subsidieverstrekkers:

Oranje Fonds

VSB-fonds

Prins Bernhard Cultuur Fonds

Gemeente Sluis

Stichting Doen

Koninklijke Nederlandse Heide Maatschappij (KNHM)

ARCADIS

Vanuit KNHM hadden we 2 vaste adviseurs die ons achter de schermen met raad en daad terzijde stonden. Arie en Jaap: we kunnen jullie niet genoeg bedanken, jullie zijn HELDEN!

En Bayram ook, die ons vanuit de gemeente nog altijd van goede raad voorziet!

Sponsors uit de regio:

De Appelaere

Restorehome

SvdW Advies

Stichting Juutsom

Verhaegen & Peijnenburg

Schoenreparatie Willy de Jonge

Leenhouts Oostburg

Fam Tas Philipsweg 12

Grondverzet Dekker

De Hovenierderij

Bistro In den Koning

Logus de Hoop

LMB Van Acker

Trinseo

Keukenstudio Oostburg

Toneelvereniging de Waterlanders

Aarnoutse Transport

...

De enorme verbouwing in 2019 kostte veel geld.

Als je plannen maakt voor een verbouwing, is het ook belangrijk dat er geld komt. Daarover zijn veel gesprekken gevoerd, allereerst met de gemeente, want die is eigenaar van het pand. De gemeente wilde best investeren in het pand, toen eenmaal duidelijk was dat de Kerkjenaren het belangrijk vonden dat het dorpshuis bleef bestaan. Maar de gemeente stelde ook als voorwaarde dat we zelf ook geld inbrachten. Veel geld hadden we als stichting dorpshuis niet, dus gingen we op zoek naar subsidieverstrekkers in het land en in de regio. Ook gingen we kijken wat we zelf konden inbrengen. Dat bleek best nog veel te zijn, want wij konden met onze vrijwilligers een behoorlijk bedrag 'uitsparen'. Zo lukte het uiteindelijk om de begroting voor de verbouwing rond te krijgen. in maart 2019 was het dorpshuis weer prachtig!

bottom of page